Liselotte Casteur neemt eind januari noodgedwongen afscheid van Garderobe
Volledig scherm
PREMIUM
Liselotte Casteur neemt eind januari noodgedwongen afscheid van Garderobe © Henk Deleu

Coronacrisis nekt boetiek Garderobe: “Het brengt niet genoeg op, mijn hart bloedt”

KortrijkLiselotte Casteur (47) sluit eind januari Garderobe. Dat is een in tweedehands dameskledij en accessoires gespecialiseerde boetiek op het Vandaleplein in Kortrijk. “Mijn omzet is meer dan gehalveerd door de coronamaatregelen, ik kan niet anders dan er een punt achter zetten”, zucht Liselotte. Eén lichtpunt: ze gaat online wel verder met de verkoop van tweedehands handtassen.

  1. Poederbrief in politierechtbank, personeelsleden die verdachte envelop aanraakten in quarantaine: “De grote criminelen zitten in de rechtbanken”

    Poeder­brief in politie­recht­bank, personeels­le­den die verdachte envelop aanraakten in quarantai­ne: “De grote criminelen zitten in de rechtban­ken”

    Opschudding op de griffie van de Kortrijkse politierechtbank. Bij de dagelijkse post stak woensdag een brief die een onbekend poeder bleek te bevatten. Vier personeelsleden die de omslag in handen kregen, moesten een tijdlang in quarantaine. De Civiele Bescherming kwam ter plaatse om de brief op te halen en stalen te nemen. Verder onderzoek moet duidelijk maken of de inhoud giftig is. De eerste resultaten zijn inmiddels binnen.
    Kortrijk