Het Beneluxpark en het Kennedypark op Hoog Kortrijk, waar je clusters van kantoren hebt
Volledig scherm
Het Beneluxpark en het Kennedypark op Hoog Kortrijk, waar je clusters van kantoren hebt © City D/WES en Jones Lang Lasalle (JLL)

Coronacrisis? Komende tien jaar nog ruimte voor 100.000 vierkante meter aan extra kantoren in Kortrijk

KortrijkOok na de coronacrisis gaan kantoren een onderdeel van onze bedrijfscultuur blijven. Er is de komende tien jaar een potentieel van 100.000 vierkante meter aan bijkomende kantoorruimte. Dat concludeert een kantorenstudie voor Kortrijk en de regio, uitgevoerd door studiebureaus City D/WES en Jones Lang Lasalle (JLL), in opdracht van de stad Kortrijk en de intercommunale Leiedal.

  1. Blogger Stéphanie (20) promoot Kortrijk in video: “Stad vol mooie parels”
    Kortrijk

    Blogger Stéphanie (20) promoot Kortrijk in video: “Stad vol mooie parels”

    Blogger en YouTuber Stéphanie Waeyaert (20) uit Wevelgem promoot Kortrijk in een video, pas gelanceerd en al goed voor ruim 2.000 views op Instagram en Facebook. Ze werkte er vijf maanden aan. “Ik moedig er mensen mee aan om de mooiste parels van het plezante en leuke Kortrijk te ontdekken zoals de Broeltorens, het Begijnhof, de internationale rozentuin, de verlaagde Leieboorden,… Kortrijk is verder een interessante studentenstad”, zegt Stéphanie, die na de zomer de opleiding Marketing Support aanvat in de hogeschool Vives op de campus op Hoog Kortrijk.