illustratiebeeld
Volledig scherm
illustratiebeeld © BELGA

Coronacijfers stijgen weer in Zuid-West-Vlaanderen: “Waakzaam en voorzichtig blijven”

Zuid-West-VlaanderenDe coronacijfers in Zuid-West-Vlaanderen stijgen weer. Er waren 514 positieve gevallen tijdens de week van maandag 4 tot en met zondag 10 januari. Dat is een stijging van 15 procent, vergeleken met een kleine week geleden. “Hou u aan de regels en blijf voorzichtig, in afwachting van de grootschalige vaccinatie”, zegt Philippe De Coene (sp.a), voorzitter van de welzijnsintercommunale W13. “We dringen nogmaals aan om de vaccinatie snel en met een groot bereik te laten verlopen. We zorgden er daarom met W13 al voor dat de vaccinatietermijn van de bewoners van de woonzorgcentra in deze regio alvast met tien dagen ingekort werd.”

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama