illustratiebeeld
Volledig scherm
illustratiebeeld © Photo News

Coronacijfers gaan in Zuid-West-Vlaanderen verder de dieperik in

Zuid-West-VlaanderenDe coronacijfers blijven steil naar beneden gaan in Zuid-West-Vlaanderen. Er waren tijdens de week van dinsdag 15 tot en met maandag 21 juni 69 positieve gevallen: 47 (40,5 procent) minder dan acht dagen geleden. “Het blijft gunstig evolueren, steden en gemeenten gaan richting of onder de risicodrempel”, zegt voorzitter Philippe De Coene (Vooruit) van de welzijnsintercommunale W13.

 1. Faïz Selemani andermaal van goudwaarde voor KV Kortrijk, maar twijfelt over toekomst : “In voetbal kan het snel gaan”
  Voetbal 1A

  Faïz Selemani andermaal van goudwaarde voor KV Kortrijk, maar twijfelt over toekomst : “In voetbal kan het snel gaan”

  KV Kortrijk staat na twee speeldagen alleen aan de leiding. De Kerels konden als enige hun twee afgewerkte wedstrijden winnend afsluiten. Op de openingsspeeldag versloegen ze Seraing met 2-0 en nu ging Antwerp na een sterke partij met 0-1 voor de bijl. Matchwinnaar Faïz Selemani was dolgelukkig met zijn doelpunt, maar twijfelt over zijn toekomst. “In voetbal kan het snel gaan.”
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 3. Veel te vroege overlijden van Boyd (22) raakt vele harten: “Praat met elkaar over je problemen”
  PREMIUM
  Kortrijk/Gullegem

  Veel te vroege overlijden van Boyd (22) raakt vele harten: “Praat met elkaar over je problemen”

  Het plotse verlies van Boyd Warnez (22) uit Gullegem maakt veel emoties los. Familie en vrienden, iedereen is het erover eens dat we lessen moeten trekken uit zijn overlijden. “Probeer er meer bij stil te staan hoe het écht gaat met je vrienden”, zegt zijn zus Newt (21). Boyd kreeg zaterdag een prachtig eerbetoon in de Kortrijkse uitgaansbuurt, waar hij barman was. “Ik zal onze laatste avond in Bar Luxe nooit vergeten. Hij pakte mij stevig vast en zei dat ik voor altijd zijn beste vriendin zou zijn”, zegt barvrouw Morgane.