Deze personeelsleden van de Waregemse Colruyt zijn door het dolle heen: Simon Ameye , Patrick Arijs en Darline Sobrie.
Volledig scherm
Deze personeelsleden van de Waregemse Colruyt zijn door het dolle heen: Simon Ameye , Patrick Arijs en Darline Sobrie. © Foto Henk Deleu

Colruyt Waregem blijft goedkoopste

WAREGEM/DEERLIJK/LENDELEDEDe Waregemse vestiging van Colruyt blijft nog steeds het goedkoopste warenhuis in onze regio. Dat bleek gisteren uit een nieuwe vergelijkende studie van consumentenorganisatie Test-Aankoop. De winkels in Deerlijk en Lendelede scoren dan weer slecht.

 1. Zuid-West-Vlaanderen nu al aan kaap van 5.000 gevaccineerden: “Elke dag, elk uur telt om ons te beschermen tegen varianten”
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Zuid-West-Vlaanderen nu al aan kaap van 5.000 gevacci­neer­den: “Elke dag, elk uur telt om ons te beschermen tegen varianten”

  Er zijn al 5.038 Zuid-West-Vlamingen gevaccineerd. Het gaat over bewoners van rusthuizen en assistentiewoningen en personeelsleden van woonzorgcentra. “Onze eerdere vraag om versneld te vaccineren loont. Tegen eind volgende week zal de teller op meer dan 10.000 inwoners in onze regio staan, die tegen dan hun eerste prikje achter de rug hebben”, zegt Philippe De Coene, voorzitter van de welzijnsintercommunale W13. “Het is goed om vaart te maken. Kijk maar naar Houthulst, waar er een zware uitbraak is van de Britse variant van het coronavirus in een rusthuis.”
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis