Ook eind juli waren er al problemen met de buitendouches.
Volledig scherm
Ook eind juli waren er al problemen met de buitendouches. © Henk Deleu

Buitendouches in openluchtbad Abdijkaai werken weer niet: “Ondergrondse leidingen gesprongen”

De buitendouches aan het ondiepe deel van het openluchtbad Abdijkaai werken niet. Dat was in juli eveneens het geval. Bezoekers hebben er net zoals toen klachten over, ook omdat de waadbakken bij de buitendouches soms vervuild zijn. “De doorloopdouches werken niet nadat recent de leidingen onder de tegels zijn gesprongen”, zegt Elewin Werbrouck, centrummanager van beheerder Lago.

0 reacties

 1. Automobilist keert volgende ochtend naar gestrande auto terug en blijkt nog altijd te veel gedronken te hebben: 10 dagen rijverbod en boete maar vrijspraak voor vluchtmisdrijf
  Marke

  Automobi­list keert volgende ochtend naar gestrande auto terug en blijkt nog altijd te veel gedronken te hebben: 10 dagen rijverbod en boete maar vrijspraak voor vluchtmis­drijf

  Een 41-jarige automobilist die na een nachtelijk ongeval in Marke (Kortrijk) de volgende ochtend met een ander voertuig naar de plaats terugkeerde, bleek bij een alcoholtest nog altijd iets te veel gedronken te hebben. Het leverde hem een rijverbod van 10 dagen en een boete van 560 euro op. Maar voor vluchtmisdrijf werd hij vrijgesproken.
 2. Amateurclubs WS Bellegem, KRC Bissegem en SV Kortrijk krijgen tegen augustus kunstgrasveld
  Kortrijk/Bellegem/Bissegem

  Amateur­clubs WS Bellegem, KRC Bissegem en SV Kortrijk krijgen tegen augustus kunstgras­veld

  De stad investeert dit jaar een kleine 2 miljoen euro in de aanleg van drie kunstgrasvelden: voor de amateurclubs White Star Bellegem, KRC Bissegem en SV Kortrijk. Het kunstgrasveld voor SV Kortrijk komt sneller dan verwacht, want dat was eerst pas in 2022 voorzien. De werken starten in mei. In augustus zijn alle kunstgrasvelden klaar, net op tijd voor een nieuw voetbalseizoen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie