Brussel sluit Kortrijk Drumt in de armen: “Vanaf nu ieder jaar naar nationale feestdag”

Wat een spektakel van Kortrijk Drumt op de nationale feestdag in Brussel. Waar de 150 drummers van Drumsessies Gino Kesteloot uit Heule de Kunstberg urenlang lieten daveren. Tot 25.000 toeschouwers dansten van plezier. “Het protocol van het koningshuis was in de wolken”, zegt een geëmotioneerde Gino Kesteloot. “Vanaf nu zijn we met Kortrijk Drumt ieder jaar in Brussel welkom op de nationale feestdag. En in 2020 spelen we ook voor koning Filip.”

3 reacties

 • Jean Pierre Welkenhuyzen

  3 jaar geleden
  Was een impressionant topmoment op de feestdag, heb genoten met vele anderen!
 • Sven Verfaillie

  3 jaar geleden
  @chris. Mss moet je overwegen om 1van die eilandjes te kopen. Daar ga je wel je rust hebben. Als je in een stad wil wonen jank dan niet van lawaai
 • chris delanghe

  3 jaar geleden
  Overal, maar dan ook overal hetzelfde probleem. Ieder weekend ! Buitenproportioneel kabaal, herrie, lawaai overlast de hele zomer door. Zo erg dat niemand nog één weekendje kan genieten van zijn tuin zonder achtergrondgestoemp... Leegte wordt gevuld met nog grotere leegte willen nillens in het strot gedramd van de lokale belastingsbetalers. De rest komt zich eens goed uitleven... en ze zijn weer weg. De rotzooi en afval wordt wel opgeruimd om onze kosten ...
 1. ASSISEN BRUGGE. 11-jarig dochtertje van Mihael (37) weet dat haar vader vermoord werd: “Ze is heel kwaad op die drie mannen”
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. 11-jarig dochtertje van Mihael (37) weet dat haar vader vermoord werd: “Ze is heel kwaad op die drie mannen”

  Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke zijn donderdag vrienden en familie van slachtoffer Mihael Parrent (37) komen getuigen. Ze beschreven de Oostendenaar als een zorgzame man en vader, maar gingen ook z’n problemen niet uit de weg. De kennissen van Alain Deltrude (48) en Julien Butera (33) probeerden vooral het slechte beeld van beide beschuldigden te nuanceren. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.