Lies Vandemaele van Nestel (links), Franky Vandoorne en echtgenote namens de Bruggenloop en sponsor Jürgen Vandamme (rechts) van Vastgoed Vandamme
Volledig scherm
Lies Vandemaele van Nestel (links), Franky Vandoorne en echtgenote namens de Bruggenloop en sponsor Jürgen Vandamme (rechts) van Vastgoed Vandamme © Bruggenloop/Nestel

Bruggenloop steunt kwetsbare gezinnen met jonge kinderen

Kortrijk900 euro of deels de opbrengst van de recente Bruggenloop in Kortrijk gaat naar Nestel. Het centrum aan de Doorniksesteenweg op Hoog Kortrijk begeleidt kwetsbare gezinnen met jonge kinderen, tienerouders en zwangere moeders die ondersteuning nodig hebben bij de opvoeding van hun (ongeboren) kinderen.

 1. Dronken ruzie tussen koppel eindigt met steekpartij: “Alles is nu terug koek en ei, moet een straf echt?”
  Kortrijk

  Dronken ruzie tussen koppel eindigt met steekpar­tij: “Alles is nu terug koek en ei, moet een straf echt?”

  Een koppel uit Kortrijk moesten zich maandag op de rechtbank in Kortrijk verantwoorden voor zwaar partnergeweld. In een dronken ruzie ging zij hem te lijf met een knipmes en sloeg hij haar bewusteloos tegen de grond. Ondertussen heeft het koppel zich verzoend met elkaar en hoopten ze dat de zaak zou geseponeerd worden. “Voor hen was dit eigenlijk een klein faits divers”, pleitte hun advocaat.
 2. Jaguar Land Rover Dejonckheere houdt opendeur in nieuwbouw: “Geen terugval in verkoop, we halen met hele groep kaap van 6.000 verkochte wagens in 2022”
  PREMIUM
  Zwevegem/Kortrijk

  Jaguar Land Rover Dejonckhee­re houdt opendeur in nieuwbouw: “Geen terugval in verkoop, we halen met hele groep kaap van 6.000 verkochte wagens in 2022”

  Jaguar Land Rover Dejonckheere heeft Kortrijk verlaten. Om net over de grens, op het bedrijvenpark De Pluim in Zwevegem, een nieuwbouw te openen. “Waar we vlak voor de autokeuring zitten. Wie zijn wagen afgekeurd ziet, kan meteen een nieuwe kopen bij ons”, glimlacht zaakvoerder Christophe Dejonckheere (52). Er is dit weekend een opendeur voor het grote publiek, in de nieuwbouw.