De brug tussen Bissegem en Marke wordt dit weekend afgebroken.
Volledig scherm
De brug tussen Bissegem en Marke wordt dit weekend afgebroken. © Henk Deleu

Brug tussen Bissegem en Marke wordt dit weekend afgebroken

Bissegem/MArkeDit weekend wordt de Leiebrug tussen Bissegem en Marke afgebroken. Tegen vanavond zou de brug helemaal verdwenen moeten zijn.

 1. Ontdek kunstexpo K-Dolls tijdens stadswandeling, opbrengst gaat naar therapeutische popjes voor patiëntjes in AZ Groeninge
  Kortrijk

  Ontdek kunstexpo K-Dolls tijdens stadswande­ling, opbrengst gaat naar therapeuti­sche popjes voor patiëntjes in AZ Groeninge

  Serviceclub Kiwanis Kortrijk viert zijn vijftigste verjaardag met een unieke kunsttentoonstelling, waarbij je levensgrote poppen kan ontdekken tijdens een stadswandeling. Er zijn ook kleinere poppen, bij handelaars. Alle kunstpoppen zijn te koop. De opbrengst gaat naar ziekenhuispopjes voor AZ Groeninge en naar andere projecten voor de jeugd, in Kortrijk en omgeving.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!