Pieter Van den Weghe en Lies Bouvry, met hun glutenvrije Tripel I Like.
Volledig scherm
Pieter Van den Weghe en Lies Bouvry, met hun glutenvrije Tripel I Like. © WIT fotografie & videografie

Brouwerij Beer I Like stunt met restaurant in openlucht, bij kasteel van Heule: “We gaan voor een exclusieve gastronomische beleving”

HeuleOm de glutenvrije Tripel I Like te promoten, opent Beer I Like midden augustus een openlucht restaurant op het mooie plein tussen het kasteel van Heule en de koetshuizen. De brouwerij werkt hiervoor samen met de in de bierkeuken ervaren kok Thierry Defever en patissier Niek Bossaert.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Expert Filip Dewaele na studie over discriminatie Marokkaanse namen in Kortrijk: “Praktijktests lossen problemen op huurmarkt niet op”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Expert Filip Dewaele na studie over discrimina­tie Marokkaan­se namen in Kortrijk: “Praktijk­tests lossen problemen op huurmarkt niet op”

  “We hebben niks tegen praktijktesten, maar ik betwijfel of ze iets oplossen”, zegt huurexpert Filip Dewaele van Dewaele Vastgoedgroep nadat de stad Kortrijk een studie liet uitvoeren naar discriminatie op de huurmarkt. “Wij hanteren objectieve criteria om elke huurder aan het juiste pand te proberen helpen. Een veel groter probleem is het te beperkte aanbod op de private huurmarkt.”