Pieter Van den Weghe en Lies Bouvry, met hun glutenvrije Tripel I Like.
Volledig scherm
Pieter Van den Weghe en Lies Bouvry, met hun glutenvrije Tripel I Like. © WIT fotografie & videografie

Brouwerij Beer I Like stunt met restaurant in openlucht, bij kasteel van Heule: “We gaan voor een exclusieve gastronomische beleving”

HeuleOm de glutenvrije Tripel I Like te promoten, opent Beer I Like midden augustus een openlucht restaurant op het mooie plein tussen het kasteel van Heule en de koetshuizen. De brouwerij werkt hiervoor samen met de in de bierkeuken ervaren kok Thierry Defever en patissier Niek Bossaert.

 1. Koppel wint World Beer Award met nieuwe glutenvrije Tripel I Like: “Met een neus van bloemen en fruit”

  Koppel wint World Beer Award met nieuwe gluten­vrije Tripel I Like: “Met een neus van bloemen en fruit”

  Pieter Van den Weghe en Lies Bouvry uit Heule, die pas op 8 mei de glutenvrije Tripel I Like lanceerden, vallen nu al in de prijzen op de World Beer Awards. Dat is de meest prestigieuze bierwedstrijd van de wereld, zeg maar het WK voor brouwers, met 2.200 bieren uit ruim 50 landen. De glutenvrije tripel krijgt een bronzen plak in de categorie World’s Best Speciality Gluten-free.
 2. Groepspraktijk voor kappers en barbiers opent aan winkelcentrum K in Kortrijk: “Kosten delen is de toekomst”
  Kortrijk

  Groepsprak­tijk voor kappers en barbiers opent aan winkelcen­trum K in Kortrijk: “Kosten delen is de toekomst”

  ByGoudy opent begin oktober op de hoek van de Sion- en Wijngaardstraat, aan het winkelcentrum K in Kortrijk. “Dokters, tandartsen en kinesisten openen al langer groepspraktijken, wij vinden het hoog tijd dat kappers en barbiers volgen”, zeggen initiatiefnemers Jennifer Catteau (29) en Florent Rys (30). “ByGoudy is volgens ons de eerste coworkingruimte voor kappers in Vlaanderen.”