Links Ubbe Descamps, rechts de gevel van de vestiging van Brooklyn in de Korte Steenstraat in Kortrijk, die straks vernieuwd wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
Links Ubbe Descamps, rechts de gevel van de vestiging van Brooklyn in de Korte Steenstraat in Kortrijk, die straks vernieuwd wordt. © Brooklyn/Google Maps

Brooklyn herrijst uit as na monsterbrand: “We vieren 50-jarig bestaan met nieuwe winkel in Kortrijk en nieuw hoofdkwartier in Stasegem”

Kortrijk/StasegemKledingketen Brooklyn bestaat dit jaar vijftig jaar. Het hoofdkwartier in Stasegem werd begin juni 2021 door een zware brand verwoest. “Midden maart starten de werken voor een nieuwbouw en vanaf 31 januari vernieuwen we onze modezaak in thuisbasis Kortrijk. 2022 moet een topjaar worden”, vertelt zaakvoerder Ubbe Descamps.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Archeologen leggen muur van Guldensporenslag bloot in Kortrijk: “Militaire geschiedenis van Onze-Lieve-Vrouwekerk wordt nog meer voelbaar”
  PREMIUM

  Archeolo­gen leggen muur van Guldenspo­ren­slag bloot in Kortrijk: “Militaire geschiede­nis van On­ze-Lie­ve-Vrouwekerk wordt nog meer voelbaar”

  De heraanleg van historisch Kortrijk heeft een belangrijke vondst opgeleverd. Archeologen groeven het laatste ontbrekende deel van de weermuur bij de Onze-Lieve-Vrouwekerk op. De vierhonderd meter lange muur, die een rol speelde tijdens de Guldensporenslag, is nu zo goed als compleet. “Deze vondst is de bekroning van 33 jaar onderzoek”, zegt archeoloog Philippe Despriet.
  Kortrijk