De drie brandweerzones in Zuid-West-Vlaanderen staan klaar om elk moment uit te gaan helpen in de overstroomde gebieden, als daar om gevraagd wordt.
Volledig scherm
De drie brandweerzones in Zuid-West-Vlaanderen staan klaar om elk moment uit te gaan helpen in de overstroomde gebieden, als daar om gevraagd wordt. © Hans Verbeke

Brandweerzones staan klaar om hulp te bieden in overstroomde rampgebieden

Kortrijk/Roeselare/IeperDe drie brandweerzones in het zuiden van West-Vlaanderen zijn voorbereid om mensen en middelen te sturen naar de delen van ons land die getroffen zijn door de extreme wateroverlast. “Van zodra het nationaal crisiscentrum daarom vraagt, vertrekken we”, klinkt het.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).