Dwerg Maric knalt tegen de shakepotten aan. Strike! Screenshot uit het filmpje
Volledig scherm
Dwerg Maric knalt tegen de shakepotten aan. Strike! Screenshot uit het filmpje © Pat-Nutrition

Bowlen met dwerg promoot eiwitshakes: “Maric droeg een veiligheidspetje…”

Kortrijk/Deerlijk/WaregemKennen jullie Patrick Lippens (40) en Nicolas Depoorter (29) van Pat-Nutrition al? Het olijke duo blijft stunten om hun onderneming in de kijker te zetten. Deze keer door te bowlen met een dwerg… om zo hun eiwitshakes te promoten.

 1. Minister Dalle spreekt met jongeren uit jeugdhulp over nood aan ontspanning: “Vrije tijd is een fundamenteel recht voor elk kind”
  Kortrijk

  Minister Dalle spreekt met jongeren uit jeugdhulp over nood aan ontspan­ning: “Vrije tijd is een fundamen­teel recht voor elk kind”

  Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) bezocht woensdagochtend Euromet. Deze internationale conferentie ontvangt ruim zeventig jongeren uit Europese landen zoals Finland, Engeland en Frankrijk. Die opgroeien in een jeugdhulpvoorziening. Dalle ging er in gesprek met jongeren, over hun nood aan ontspanning. Want de conferentie draait rond vrije tijd.
 2. Van Marcke zet ruim 100 werknemers op de fiets via Lease a Bike: “Motiveren om woon-werkverkeer zo duurzaam mogelijk te maken”
  Aalbeke

  Van Marcke zet ruim 100 werknemers op de fiets via Lease a Bike: “Motiveren om woon-werkver­keer zo duurzaam mogelijk te maken”

  Distributiebedrijf Van Marcke heeft een fietsleaseplan uitgewerkt. Daarmee willen ze fietsgebruik onder de medewerkers aanmoedigen. En dat werd een groot succes. De sanitair- en verwarmingsspecialist sloot op een paar maanden tijd al meer dan 100 contracten af via Lease a Bike. Op termijn kan Van Marcke zelfs meer dan 600 werknemers aan een leasefiets helpen.