De man kon wegvluchten met één boei rond één hand maar kon later helemaal geboeid en overmeesterd worden.
Volledig scherm
De man kon wegvluchten met één boei rond één hand maar kon later helemaal geboeid en overmeesterd worden. © Klaas De Scheirder

Boef slaat met 1 geboeid hand op de vlucht: “Alsof we in filmopnames terecht waren gekomen.”

KortrijkEen boef die met 1 geboeid hand op de vlucht slaat en door de politie wordt omsingeld. Het zou zomaar het scenario van een film kunnen zijn maar op ’t Plein in Kortrijk was het vorige zaterdag bittere ernst. De 27-jarige man uit Kortrijk kon uiteindelijk geklist worden en verblijft opnieuw in de cel.

 1. Metalfestival Alcatraz opent met drumgeroffel van Kortrijk Drumt: “Nooit speel ik nog in zo’n hitte”
  Kortrijk

  Metalfesti­val Alcatraz opent met drumgerof­fel van Kortrijk Drumt: “Nooit speel ik nog in zo’n hitte”

  Zo’n 123 drummers van Kortrijk Drumt zorgden donderdagavond tijdens de pre-party voor een gepast startschot van festival Alcatraz. Het publiek voor de avond bestond hoofdzakelijk uit bewoners van Kortrijk en Zwevegem en metalfans die in het bezit waren van een campingticket. De sfeer zat er al meteen goed in. “Overlast voor de buurt? Ik denk dat Tomorrowland toch nog wat anders is”, aldus een buurvrouw.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.