Bissegem Plage als nieuwe groene ruimte voor Bissegem aan de Leie.
Volledig scherm
Bissegem Plage als nieuwe groene ruimte voor Bissegem aan de Leie. © Henk Deleu

Bissegem krijgt strand, groene long en fietssnelweg

De woonkwaliteit staat al jaren onder druk in het dichtbebouwde Bissegem en omgeving. Het project Konnector moet de leefbaarheid verhogen. De plannen zijn indrukwekkend met een strand aan de Leie, een groene fietssnelweg en de uitbreiding van sportcentrum Wembley tot een sportpark. “Konnector is vernieuwend en gedurfd”, zegt Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld). “Het brengt de betonstop in de praktijk door voor meer groen en open ruimte te kiezen.”

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuilder getuigt
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuil­der getuigt

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Maandag kwamen vooral vrienden en familie van Gery en Marie-José getuigen, maar ook de eerste kennissen van Alexander Dean. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. Lendeledenaar Vincent Kint nieuwe topman bij Unizo West-Vlaanderen: “Belangrijkste uitdaging? Verhinderen dat jong talent provincie verlaat”
  Lendelede

  Lendelede­naar Vincent Kint nieuwe topman bij Unizo West-Vlaanderen: “Belang­rijk­ste uitdaging? Verhinde­ren dat jong talent provincie verlaat”

  Vincent Kint (52) is de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Unizo West-Vlaanderen. De voormalig zaakvoerder van communicatiebureau Black and White Company verdedigt voortaan mee de belangen van ondernemers en vrije beroepers uit onze provincie en steekt daarbij zijn achtergrond als communicatieman en ondernemer niet onder stoelen of banken.