De vrouw (niet die op deze archieffoto die louter dient als illustratie) spoedde zich huiswaarts omdat haar dochtertje ziek was.
Volledig scherm
De vrouw (niet die op deze archieffoto die louter dient als illustratie) spoedde zich huiswaarts omdat haar dochtertje ziek was. © Shutterstock

Bezorgde mama rijdt 200 per uur op de snelweg, op weg naar haar kind dat voortdurend moet braken

Kortrijk/Wortegem-PetegemDe vrouw van een ondernemer uit Wortegem-Petegem heeft van de politierechter een maand rijverbod gekregen voor een zware snelheidsovertreding op de E17. “Mijn cliënte was in paniek en wilde zo snel mogelijk thuis zijn”, stelde haar advocaat.

  1. Van bootvluchteling tot chef: Trung Hoang opent straks brasserie aan Izegems kasteel Blauwhuis: “Ik ga voor niet-alledaagse smaakcombinaties”
    PREMIUM
    Izegem

    Van bootvluch­te­ling tot chef: Trung Hoang opent straks brasserie aan Izegems kasteel Blauwhuis: “Ik ga voor niet-alledaagse smaakcombi­na­ties”

    Hij werd geboren op een boot nadat zijn ouders Vietnam ontvluchtten. Hij reisde de wereld rond en roerde in de potten in verschillende sterrenrestaurants in Parijs en Brussel. Maar nu ruilt chef Trung Hoang (42) uit Kortrijk dat internationale toneel in voor een culinair avontuur in Izegem. Hij verzamelde een ervaren team rond zich om van het Koetshuis bij kasteel Blauwhuis een gastrobar van formaat te maken.