De bestelwagen kwam tegen een boom terecht langs de weg.
Volledig scherm
De bestelwagen kwam tegen een boom terecht langs de weg. © Alexander Haezebrouck

Bestuurder (63) ernstig gewond na klap tegen boom

RollegemEen 63-jarige bestuurder uit Rollegem is woensdagmiddag omstreeks 12 uur ernstig gewond geraakt bij een ongeval langs de Rollegemseweg in Rollegem. De bestuurder werd onwel achter het stuur en knalde met zijn bestelwagen tegen een boom langs de weg.

 1. Muziekfestival steunt jongeren met psychische problemen
  Kortrijk

  Muziekfes­ti­val steunt jongeren met psychische problemen

  Durfbar in Broelkaai 6 vormt op zaterdag 24 september het decor voor Boomfest. Dat tweejaarlijks festival geeft kinderen, jongeren, ouders en oud-leerlingen van freinetscholen De Levensboom en ‘tvier de kans om hun artistiek talent aan een groot publiek te tonen. De opbrengst gaat naar De Patio. Die afdeling van de Groep Zorg Heilige Familie levert prachtig werk met jongeren met psychische problemen, die onder toezicht staan van de jeugdrechtbank.
 2. HUIZENJACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilgestaan dan wat je op tv te zien krijgt”
  PREMIUM
  Alveringem/Lo-Reninge/Veurne

  HUIZEN­JACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilge­staan dan wat je op tv te zien krijgt”

  Is het de moeite waard om een woning te kopen in het ‘Loveringem’ van politie-inspecteur Chantal, die elke zondagavond op Eén op de buis komt? We trokken naar het kleinere Lo-Reninge en Alveringem, naar grotere buurstad Veurne, en laten immo-experts er hun licht op schijnen. “Die oudere huizen in ‘Chantal’? Er zijn nochtans veel nieuwe woonwijken waar het aangenaam én betaalbaar wonen is.”