De bestelwagen van Air Expert is gestolen
Volledig scherm
De bestelwagen van Air Expert is gestolen © rv

Bestelwagen van zelfstandige gestolen op oprit

HeuleIn de Zuidstraat in Heule is de bestelwagen van een zelfstandige in ventilatiesystemen gestolen. Vermoedelijk gebeurde dat dinsdagnacht. “Ik wilde boodschappen doen en stelde tot mijn grote verbazing vast dat mijn auto weg was”, zucht slachtoffer Jamie Decock (37) van Air Expert.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Zythos Bierfestival vertrekt uit Leuven door verschil in visie: “Leuven bierstad? Ik heb daar mijn bedenkingen bij”
  PREMIUM

  Zythos Bierfesti­val vertrekt uit Leuven door verschil in visie: “Leuven bierstad? Ik heb daar mijn bedenkin­gen bij”

  De organisatie van het Zythos Bierfestival vertrekt na negen opeenvolgende edities in de Brabanthal Leuven uit de studentenstad. De stad kondigde immers aan de steun aan het festival in te trekken. Met 6.000 bezoekers, 88 standen en 108 brouwers was de vorige editie van het bierfestival, in april vorig jaar, nochtans een groot succes. Wat is er aan de hand?
  Kortrijk