Stefano Colleti
Volledig scherm
Stefano Colleti © Torenmuziek

Beiaardier van Douai speelt maandag in Sint-Maartenskerk

KortrijkEr is deze zomer elke maandagavond het beiaardfestival Torenmuziek. Stefano Colleti, beiaardier van Douai nabij Lens in Noord-Frankrijk, bespeelt op maandag 8 augustus vanaf 19.30 uur de beiaard van de Sint-Maartenskerk.

 1. Jazzpianist Jasper Huysentruyt is best een grote naam in zijn nieuw thuisland Chili, donderdag treedt hij op in CC Het Spoor
  harelbeke/kortrijk

  Jazzpia­nist Jasper Huysen­truyt is best een grote naam in zijn nieuw thuisland Chili, donderdag treedt hij op in CC Het Spoor

  Alles achterlaten, naar Chili verhuizen, en er ook de rest van zijn leven blijven wonen. Het was niet het idee dat jazzpianist Jasper (38) als prille twintiger voor ogen had, maar de liefde dacht er anders over. Intussen woont hij er 10 jaar, verwierf hij er een stevige plek in de jazzscene en is hij een regelmatig gevraagde componist voor filmmuziek. Donderdag speelt hij in CC Het Spoor in Harelbeke, samen met zijn twee Chileense bandleden.
 2. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.