Barbara Decorte opent broodjeszaak Babs.
Volledig scherm
Barbara Decorte opent broodjeszaak Babs. © Foto Petit

Barbara start Broodjeszaak Babs

WEVELGEM/BAVIKHOVE/KORTRIJKBarbara Decorte (34), uit Wevelgem maar afkomstig uit Bavikhove, smeert sinds deze week broodjes in Broodjeszaak Babs.

 1. MOMSTER met hippe en sexy zwangerschaps- en borstvoedingskledij opent pop-up in Kortrijk: “Met mijn merk blijven vrouwen zichzelf”

  MOMSTER met hippe en sexy zwanger­schaps en borstvoe­dings­kle­dij opent pop-up in Kortrijk: “Met mijn merk blijven vrouwen zichzelf”

  Het nieuwe Belgische zwangerschaps- en borstvoedingskledingmerk MOMSTER opent tot en met 31 mei een pop-up in de Sionstraat 8 in het winkelwandelgebied. Dat is ter hoogte van het winkelcentrum K. “Vrouwen mogen zich ook tijdens hun zwangerschaps- en borstvoedingsperiode hip en sexy kleden. We zorgen er met een doordacht ontwerp en slimme stoffen-keuze voor dat elke MOMSTER-outfit vrouwen op ieder moment van de zwangerschap en daarna perfect past.”
  Kortrijk
 1. “De mens werd moordenaar, maar de moordenaar werd weer mens.” Advocaten over de spectaculaire omwenteling in assisenproces rond ‘kotmoord’
  PREMIUM

  “De mens werd moordenaar, maar de moordenaar werd weer mens.” Advocaten over de spectacu­lai­re omwente­ling in assisenpro­ces rond ‘kotmoord’

  Vrouwe Justitia bewandelt soms onvoorspelbare en kronkelige paden. Dat ondervonden ook de Gentse advocaten van de verdediging Dennis Van Overstraeten en Bruno Soenen op het assisenproces rond de zogenaamde kotmoord in Kortrijk. Hoewel beschuldigde Mohammad Musawi (24) maar liefst 4,5 jaar alle betrokkenheid ontkende, bekende hij de laatste dag plots de dubbelde moord op Youlia (19) en Nessar (18). Zijn bekentenis joeg een schokgolf door de zaal, die ook zijn advocaten niet onberoerd liet. “Hij heeft iedereen jarenlang voorgelogen, maar koos ervoor om het pad van de leugen te verlaten. Daar is moed voor nodig.”
  Kortrijk