Er is midden het groen niet enkel de hoeve, er is ook een waterkant. Ook daar zetten Glenn Debrabandere en Tim Poppe op in.
Volledig scherm
Er is midden het groen niet enkel de hoeve, er is ook een waterkant. Ook daar zetten Glenn Debrabandere en Tim Poppe op in. © Henk Deleu

Bar Botaniek terug van weggeweest: ”Zuiderse sfeer in charmante hoeve”

Bar Botaniek is na twee jaar terug van weggeweest. Niet de eigenaars-zusjes Mietje en Lisa Kesteleyn staan deze keer aan het roer van de zomerbar in een hoeve op het bedrijvenpark Evolis. Wel Tim Poppe (35) van café Vagant en eethuis Vesper in Kortrijk, samen met rechterhand Glenn Debrabandere (29). “De hoeve heeft erg veel charme. We gaan voor een zuiderse, gezellige sfeer.”

0 reacties

 1. Korte maar felle onweersbui zorgt voor wateroverlast in Kortrijkse regio: tunnel onder water, kelders Howest lopen onder
  Kortrijk/Vichte/Harelbeke/Rekkem

  Korte maar felle onweersbui zorgt voor waterover­last in Kortrijkse regio: tunnel onder water, kelders Howest lopen onder

  Een korte maar felle onweersbui rond 10 uur vrijdagochtend heeft in de Kortrijkse regio hier en daar voor wat wateroverlast gezorgd. Bij de brandweerzone Fluvia liepen 50 tot 60 meldingen van ondergelopen straten, kelders of garages binnen. In Kortrijk liep de tunnel onder de spoorweg in de Felix de Bethunelaan nog maar eens onder water.
 2. “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”
  PREMIUM
  Izegem / Ingelmunster / Kortrijk / Zulte

  “Dit rijt de wonden opnieuw open”: Dochter vermoorde huisarts schrikt niet van opnieuw zwaar geweld tegen dokter in Waregem. “Amper iets veranderd op zeven jaar tijd”

  Het nieuws van de lange gijzeling van een huisarts in Waregem van afgelopen maandag brengt nare herinneringen boven bij de familie van de vermoorde huisarts Patrik Roelandt (64) uit Izegem. “Je moet als arts bijna een bodyguard hebben om veilig te zijn”, vertelt dochter Sophie Roelandt (42) nu. De meest recente cijfers van geweld tegen artsen dateren van 2017, maar alles wijst erop dat het geweld enkel toeneemt. De artsen zelf vragen ondertussen een overleg met minister Annelies Verlinden (CD&V).