Wim Ballieu van Balls & Glory
Volledig scherm
Wim Ballieu van Balls & Glory © Florian Van Eenoo photonews

Balls & Glory komt, ook Albert Heijn en Action willen naar centrum: “Kortrijk is een sexy stad”

Balls & Glory mikt tegen 2023 op een portefeuille van 50 restaurants. Eén van die nieuwe vestigingen van het gehaktballenrestaurant komt in het centrum van Kortrijk. “Het is een sexy stad geworden”, zegt chef-kok en tv-figuur Wim Ballieu. Ook supermarkt Albert Heijn en non-food discountketen Action lonken naar de binnenstad. “Of er ook stadswinkels van Ikea en Primark in Kortrijk haalbaar zijn? Die kans is er zeker, waarom niet”, zegt retailexpert Gino Van Ossel. 

 1. Isabelle (42) sterft aan hartfalen in eigen frituur, maar echtgenoot zet zaak verder: “‘Kijk moeke, de frituur blijft goed draaien’, wil ik kunnen zeggen”
  PREMIUM
  Bellegem/Wielsbeke/Deerlijk

  Isabelle (42) sterft aan hartfalen in eigen frituur, maar echtgenoot zet zaak verder: “‘Kijk moeke, de frituur blijft goed draaien’, wil ik kunnen zeggen”

  Isabelle Debouver (42) wilde al van kleins af haar eigen frituur. Die droom kwam begin juli dit jaar eindelijk uit, om nog geen vier maanden later in een nachtmerrie te eindigen. De geliefde vrouw stierf aan een hartfalen in haar zaak. Dat betekent niet het einde van Ter Katte in Bellegem bij Kortrijk. “Isabelle werd als het ware in een frietkot geboren. Haar ogen blonken zo, toen ze de kans kreeg om Ter Katte over te nemen. We zetten haar droom verder”, zegt haar man Marino Christiaens (48).
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk