De politierechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De politierechtbank in Kortrijk. © LSI

Automobilist rij-ongeschikt verklaard na epilepsie-aanval achter stuur

HeuleBijna 2 jaar nadat een automobilist uit Heule (Kortrijk) een ongeval veroorzaakte na een epileptische aanval achter het stuur, blijft hij rij-ongeschikt. De vond de politierechter na een verslag van een dokter.

 1. Bryan Reynolds kan zondag zijn debuut maken voor KV Kortrijk: “Club Brugge en Anderlecht hadden ook interesse”
  Voetbal 1A

  Bryan Reynolds kan zondag zijn debuut maken voor KV Kortrijk: “Club Brugge en Anderlecht hadden ook interesse”

  Bryan Reynolds stond in de belangstelling van Anderlecht, maar koos ervoor om de kleuren van KV Kortrijk te verdedigen. De 20-jarige huurling van de Italiaanse topploeg AS Roma kan zondagavond zijn debuut maken voor de Veekaa. KVK neemt het dan in het Guldensporenstadion op tegen landskampioen Club Brugge. Ook blauw-zwart had voor zijn transfer naar de Italiaanse hoofdstad interesse in de Amerikaan.
 2. Brooklyn herrijst uit as na monsterbrand: “We vieren 50-jarig bestaan met nieuwe winkel in Kortrijk en nieuw hoofdkwartier in Stasegem”
  PREMIUM
  Kortrijk/Stasegem

  Brooklyn herrijst uit as na monster­brand: “We vieren 50-jarig bestaan met nieuwe winkel in Kortrijk en nieuw hoofdkwar­tier in Stasegem”

  Kledingketen Brooklyn bestaat dit jaar vijftig jaar. Het hoofdkwartier in Stasegem werd begin juni 2021 door een zware brand verwoest. “Midden maart starten de werken voor een nieuwbouw en vanaf 31 januari vernieuwen we onze modezaak in thuisbasis Kortrijk. 2022 moet een topjaar worden”, vertelt zaakvoerder Ubbe Descamps.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.