Henk Deleu
Volledig scherm
© Henk Deleu

Automobilist (38) stapt na knal tegen boom naar huis

KortrijkIn de Roggelaan in Kortrijk is een 38-jarige automobilist donderdagnacht met zijn wagen tegen een boom geknald. Hij liet zijn zwaar gehavende auto achter en stapte doodleuk naar huis. Daar kon de politie hem even later uit zijn bed lichten.

 1. Vooruit en Zij-Kant voeren actie tegen geweld op vrouwen: “Aan omstaanders tonen hoe in te grijpen”
  Kortrijk

  Vooruit en Zij-Kant voeren actie tegen geweld op vrouwen: “Aan omstaan­ders tonen hoe in te grijpen”

  Het is de Internationale dag tegen geweld op vrouwen. Het moment voor de politieke partij Vooruit en de progressieve vrouwenbeweging Zij-Kant om ook in West-Vlaanderen actie te voeren. Dat gebeurde donderdagochtend op het Stationsplein in Kortrijk. Parlementairen Maxim Veys en Vicky Reynaert deelden er buttons en flyers met het internationaal handgebaar tegen geweld uit.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.