Op de achtergrond zie je de inrit. Op de voorgrond de uitrit. Centraal wordt een muurtje weggenomen. Zodat de draaicirkel groter wordt.
Volledig scherm
Op de achtergrond zie je de inrit. Op de voorgrond de uitrit. Centraal wordt een muurtje weggenomen. Zodat de draaicirkel groter wordt. © Peter Lanssens

Auto’s knallen tegen muren, parkeerhaven nieuwe Delhaize Sint-Rochus wordt aangepast

KortrijkDe midden mei geopende supermarkt Sint-Rochus, als de modernste Delhaize van Vlaanderen omschreven, valt in de smaak. Toch is er een pijnpunt, het in- en uitrijden van de parking onder de supermarkt is niet evident. Omdat de rijstroken smal zijn en bochten erg scherp. Veel klanten mispakten er zich al aan en botsten tegen of schuurden met hun auto langs de wand. Delhaize probeert er nu wat aan te doen, met ultieme aanpassingswerken aan de parking.

 1. Supermarkt Sint-Rochus geopend: ontdek hier wat de modernste Delhaize van Vlaanderen in petto heeft
  PREMIUM

  Supermarkt Sint-Ro­chus geopend: ontdek hier wat de modernste Delhaize van Vlaanderen in petto heeft

  “De modernste Delhaize van Vlaanderen.” Zo omschrijft woordvoerder Roel Dekelver de nieuwe supermarkt van 11 miljoen euro in Kortrijk. “De Oude Dame is een begrip. Bijna elke Kortrijkzaan ging er ooit al eens binnen”, vertelt burgemeester Vincent Van Quickenborne. Er was gelukkig geen overrompeling donderdagochtend, toen de supermarkt opende. Klanten komen gespreid en houden zich aan de coronamaatregelen. Ontdek hier wat Delhaize Sint-Rochus in de Doorniksewijk in petto heeft. De rode draad: gezonde en kwaliteitsvolle producten, service en winkelcomfort. Handige tip: klanten krijgen de eerste twee weken 5 procent korting op al hun aankopen.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt