De federale wegpolitie West-Vlaanderen stond in voor de vaststellingen van het ongeval op de A19 in Bissegem.
Volledig scherm
De federale wegpolitie West-Vlaanderen stond in voor de vaststellingen van het ongeval op de A19 in Bissegem. © Hans Verbeke

Auto over de kop, bestuurder naar het ziekenhuis

BissegemOp de A19 in Bissegem gebeurde zaterdagnamiddag een ongeval. Een auto ging er over de kop.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 1. Jaël (30) verliest tweeling, man Mauro (22) rijdt zes keer Mont Ventoux op voor Boven De Wolken: “De liefde voor zijn zonen was zijn grootste motivatie”
  PREMIUM
  Kortrijk/Zwevegem

  Jaël (30) verliest tweeling, man Mauro (22) rijdt zes keer Mont Ventoux op voor Boven De Wolken: “De liefde voor zijn zonen was zijn grootste motivatie”

  De wereld van Jaël Callens en Mauro Verleyen stortte in op 12 maart 2021, toen ze bij de geboorte afscheid moesten nemen van hun overleden zoontjes Briek en Lowie. Een door Boven De Wolken aangeboden gratis fotosessie sterkte hen om hun leven weer in handen te nemen. En hoe! Mauro reed woensdag zes keer de Mont Ventoux op voor Boven De Wolken. Zijn vrouw Jaël Callens is weer zwanger. “De herinneringen aan Briek en Lowie en de komst van onze derde zoon stuwen ons vooruit”, vertellen ze.