Gerechtspsychiater Paul Lodewyck (r) onderzocht Ramzes Takaev (l) na de feiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerechtspsychiater Paul Lodewyck (r) onderzocht Ramzes Takaev (l) na de feiten. © PhotoNews

ASSISEN. Gerechtspsychiater ziet psychopathische trekken in Ramzes Takaev (48): “Hij geniet van de aandacht die hij heeft”

Kortrijk/Izegem/BruggeEen gladde prater, pathologische leugenaar en manipulator. Gerechtspsychiater Paul Lodewyck spaarde Ramzes Takaev (48) niet tijdens z’n getuigenis in het Brugse assisenhof. Hij zag verscheidene psychopathische trekken in de persoonlijkheid van de beschuldigde. “Hij vertelde met een glimlach op z'n gezicht dat hij niets met de feiten te maken had.” Tussendoor had de voorzitter ook al bijkomend onderzoek bevolen, en wel op vraag van de jury.

 1. ASSISEN. “Wat zit jij te lachen? Ben ik een clown misschien?”: Beschuldigde maakt veel misbaar tijdens eerste procesdag
  PREMIUM
  Kortrijk/Izegem/Brugge

  ASSISEN. “Wat zit jij te lachen? Ben ik een clown misschien?”: Beschuldig­de maakt veel misbaar tijdens eerste procesdag

  Pascal Bauwens (40) kreeg drie zware slagen op z’n hoofd toen hij in z'n zetel in de woonkamer zat. Dat is de stelling van de mensen van het forensisch labo die na de moord op de Kortrijkzaan zijn woning ondersteboven keerden. “Pascal heeft nog enige tijd in de zetel gelegen en is daarna verplaatst”, getuigden zij in het Brugse assisenhof. Volgens de speurders waren hun vaststellingen maar één van de vele in het nadeel van Ramzes Takaev (48). En daar kon die laatste absoluut niet mee lachen.
 2. ASSISEN. Beschuldigde blijft beweren dat hij op het toilet zat toen Pascal (40) het hoofd werd ingeslagen: “Hij vreesde voor z’n veiligheid”
  PREMIUM
  Kortrijk/Izegem/Brugge

  ASSISEN. Beschuldig­de blijft beweren dat hij op het toilet zat toen Pascal (40) het hoofd werd ingeslagen: “Hij vreesde voor z’n veiligheid”

  Drie mannen en zeker een van hen had een Arabisch accent. Volgens Ramzes Takaev (48) zijn zij de echte moordenaars van de Kortrijkse drugsdealer Pascal Bauwens (40). De Russische Izegemnaar bleef ook tijdens zijn verhoor in het Brugse assisenhof beweren dat hij op het toilet zat toen Bauwens het hoofd werd ingeslagen. “Ik hoorde een agressief gesprek en toen ik buitenkwam lag Pascal op de grond”, zei hij ijzig kalm en schijnbaar zonder emotie.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.