Zaakvoerder Ludovic Ghyselen bij een van zijn zelf gekweekte Black Angus runderen.
Volledig scherm
Zaakvoerder Ludovic Ghyselen bij een van zijn zelf gekweekte Black Angus runderen. © Foto Deleu

Argendael kweekt eigen Black Angus

BELLEGEMHet Noord-Amerikaanse Black Angus rund, dat vind je voortaan ook in de Bellegemse velden. In plaats van het vlees telkens van Amerika te laten overkomen, wilden de zaakvoerders van restaurant Argendael het graag zélf kweken. Alleen: levende koeien importeren, dat mag niet. Dus lieten ze embryo's overkomen, die ze in Belgische koeien inplantten. De eerste drie runderen grazen intussen al in de wei.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek