In de Mercedes C63 AMG break waren de achterzetels neergeklapt en gefixeerd waardoor er dus eigenlijk geen zittingen of rugleuningen waren.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Mercedes C63 AMG break waren de achterzetels neergeklapt en gefixeerd waardoor er dus eigenlijk geen zittingen of rugleuningen waren. © JVK

Anderhalve maand rijverbod, fikse boete en alcoholslot na crash met 2 passagiers in laadruimte

Een 29-jarige automobilist uit Anzegem moet een boete van 2.400 euro betalen en anderhalve maand niet met de wagen rijden. Daarna moet hij nog een jaar een alcoholslot in zijn wagen installeren. De politierechter in Kortrijk veroordeelde hem streng omdat hij na een avondje stappen al driftend en met te veel alcohol met zijn Mercedes C63 AMG in Heule (Kortrijk) tegen een boom knalde. In de laadruimte raakten twee passagiers, onder wie een beloftevol autocoureur uit Meulebeke, zonder gordel zwaargewond.

1 reactie

 • jo vandenberghe

  1 jaar geleden
  Auto gewoon verder pletten.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas