Metalmuzikanten hebben het hart op de juiste plaats: de bandleden van de Amerikaanse band Death Angel  bezorgden de jonge Jason een moment dat hij nooit zal vergeten.
Volledig scherm
PREMIUM
Metalmuzikanten hebben het hart op de juiste plaats: de bandleden van de Amerikaanse band Death Angel bezorgden de jonge Jason een moment dat hij nooit zal vergeten. © Christophe Maertens

Amerikaanse metalhelden vervullen droom van rolstoelpatiënt Jason (15) op Alcatraz: “Ze hebben er in elk geval een diehard fan bij”

Kortrijk/TorhoutToen hij ’s morgens met zijn papa vanuit Torhout naar Alcatraz in Kortrijk reed, had Jason Laheye (15) geen enkel vermoeden van de fijne verrassing die hem die dag te wachten stond. Jason, die door ziekte aan een rolstoel is gekluisterd, kwam als winnaar uit de bus van de wedstrijd ‘Escape from Alcatraz’. De jongeman werd daarop het podium op gebracht om backstage het concert van de Amerikaanse metalhelden van Death Angel te volgen. Ook werd voor hem een meet & greet geregeld met de muzikanten. “Die mannen waren uiterst vriendelijk tegen mij”, glimlachte hij na afloop.

  1. Welkom in het West-Vlaanderen van…VTM-journaliste Julie Colpaert: “Op café in De Oude Sint-Pieter, familiegeschiedenis opsnuiven in Eperon d’Or”
    PREMIUM
    Izegem

    Welkom in het West-Vlaanderen van…VTM-journalis­te Julie Colpaert: “Op café in De Oude Sint-Pie­ter, familiege­schie­de­nis opsnuiven in Eperon d’Or”

    Als reporter brengt Julie Colpaert voor VTM NIEUWS bijna dagelijks verslag uit over wat er reilt en zeilt in onze wereld, maar is ze niet aan het werk dan komt ze graag tot rust in West-Vlaanderen. De journaliste heeft dan ook Izegemse roots en maakt er geen geheim van dat ze enkele plekjes in haar geboortestad heeft waar ze graag over de vloer komt. Vanaf dinsdag 27 september doet ze ook een gooi naar de titel van Allerslimste Mens ter Wereld, maar niet voor ze eerst nog enkele vaste adresjes met ons deelt.