Agath Desmet overwint anorexia
Volledig scherm
Agath Desmet overwint anorexia © Henk Deleu

Agath verslaat anorexia en start blog om meisjes te helpen: “Maak klik in je hoofd en kies voor genezing"

Ze zag de dood in de ogen, maar slaagde er toch net op tijd in om het gevecht met zichzelf te winnen. Agath Desmet (21) uit Deerlijk overwon de eetstoornis anorexia nervosa en schrijft haar ervaringen nu van zich af in een blog, om andere meisjes te helpen: “Maak de klik in je hoofd en durf voor genezing te kiezen. Zelfvertrouwen is iets waar je keihard moet aan werken”, zegt ze.

8 reacties

 • Angélique Vanthoor

  3 jaar geleden
  Wat ben jij een sterke persoonlijkheid!!! Top dat je anderen hiermee wil helpen. Petje af voor jou!!!
 • Isabelle Kerckhove

  3 jaar geleden
  Oh wat zie jij er nu goed uit meid, sterk dat je met u verhaal naar buiten komt en zo toont aan andere mensen dat je het wel kan overwinnen, respect voor jou doorzettingsvermogen!
 • Elkadam liams

  3 jaar geleden
  Echt top je ziet er veel beter uit en gezonder!
 • Jan Desmet

  3 jaar geleden
  Tof meid !!
 • Inne Verschelde

  3 jaar geleden
  Goed gedaan ! Mooie jonge vrouw x
 1. Botsende koersorganisatoren na één editie al uit elkaar: elk gaat nu zijn eigen weg met nieuwkomers Marcel Kint Classic en Konvert Koerse
  PREMIUM
  Kortrijk/Zwevegem

  Botsende koersorga­ni­sa­to­ren na één editie al uit elkaar: elk gaat nu zijn eigen weg met nieuwko­mers Marcel Kint Classic en Konvert Koerse

  De eerste Marcel Kint Konvert Classic, vorig jaar op vrijdag 20 augustus, was meteen de laatste. Omdat het samengaan van Kortrijk Koerse en de Grote Prijs Marcel Kint niet werkte. Beide organisatoren varen weer elk hun eigen koers, met nu zondag de Marcel Kint Classic in Kortrijk en Zwevegem en op vrijdag 19 augustus 2022 Konvert Koerse. “We waren verloofd, maar we beslisten om toch niet te trouwen”, zegt Marniek Kint van de nieuwe wielerhoogdag Marcel Kint Classic.