Juliaan Maertens.
Volledig scherm
Juliaan Maertens. © Foto Lieven Samyn

Afscheid van Juliaan na brand

KORTRIJKIn intieme kring zal donderdag afscheid genomen worden van Juliaan Maertens uit Kortrijk. De 88-jarige man stierf vorige vrijdag bij een brand in de keuken van zijn woning op Van Ackers Hof op de hoek van de Meiweg en Hoog Mosscher.

  1. KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurgesteld, we deden er àlles aan om het zo coronaveilig te houden”
    Kortrijk

    KV Kortrijk ontvangt Anderlecht zonder publiek: “Teleurge­steld, we deden er àlles aan om het zo coronavei­lig te houden”

    De stilte regeert vrijdagavond in het Guldensporenstadion, waar ‘de Kerels’ RSC Anderlecht ontvangen. De 2.200 al geregistreerde supporters blijven thuis, nu de coronamaatregelen verder verstrengen. “We zijn teleurgesteld, onze medewerkers hebben zich in alle bochten gewrongen om het zo coronaveilig mogelijk te maken”, zegt commercieel KVK-manager Jelle Brulez. “Laat me wel ook duidelijk zijn dat we als club niet boven het maatschappelijk belang staan. We zijn geen virologen en pretenderen zeker niet dat we het beter weten.”