Adriaan Provoost
Volledig scherm
Adriaan Provoost © rv

Adriaan (68) overlijdt nadat hij onwel wordt achter het stuur tijdens vakantie in Nederland

HeuleIn Nederland is woensdag Heulenaar Adriaan Provoost overleden. De man was samen met zijn echtgenote en een bevriend koppel op vakantie in Noordwijk (Zuid-Holland). De man werd in de auto onwel achter het stuur en knalde tegen een verlichtingspaal. Hij overleed later in het ziekenhuis.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”
  PREMIUM

  Zeven jaar cel voor vader van 4 die inrijdt op oplegger: “Was vooraf bedachte poging om echtgenote te vermoorden”

  Een 30-jarige man uit Rekkem (Menen) reed in oktober vorig jaar langs de E17 in Kortrijk wel degelijk met opzet in op een oplegger, met als doel om zijn echtgenote te vermoorden. Dat oordeelde de correctionele rechtbank van Kortrijk dinsdag. De man kreeg een effectieve celstraf van 7 jaar voor poging moord opgelegd, ondanks de steun die hij uit wel erg onverwachte hoek kreeg.
  Kortrijk
 4. HUIZENJACHT. De pittoreske dorpjes van Ieper: “Een kleine villa vanaf 300.000 euro, voor wie de handen uit de mouwen steekt”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. De pittoreske dorpjes van Ieper: “Een kleine villa vanaf 300.000 euro, voor wie de handen uit de mouwen steekt”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Met vastgoedmakelaar Peter Despriet trekken we door de deelgemeenten van Ieper, van Boezinge tot Dikkebus. “Een mooie halfopen woning voor een goede prijs, op wandelafstand van het centrum: geen wonder dat deze wijk steeds populairder wordt.”
  Ieper