Aaron Vanneste.
Volledig scherm
Aaron Vanneste. © Henk Deleu

Aaron van Kamp Waes lanceert paaskamp met BV-gastoptredens voor in uw kot: “Ouders schreeuwen om ideeën, wij gaan die leveren”

Avonturencentrum Avanco in Aalbeke ligt stil door de coronacrisis. Toch zit boegbeeld Aaron Vanneste (31), uitblinker in Kamp Waes, niet stil. Hij lanceert nu samen met BV’s dagelijks gratis video’s. Deze zitten vol leuke tips om de komende twee weken thuis een paaskamp te houden. “De ouders schreeuwen om ideeën en creativiteit voor hun kinderen”, zegt Aaron Vanneste. 

  1. Kortrijkse scholengroep volgt bewust quarantaineregels niet meer: “We sluiten geen klassen meer vanaf vier besmettingen”
    Play
    Kortrijk

    Kortrijkse scholen­groep volgt bewust quarantai­ne­re­gels niet meer: “We sluiten geen klassen meer vanaf vier besmettin­gen”

    “We starten geen ‘antibeweging’, we blijven het virus ernstig nemen en we blijven streven naar een veilige omgeving voor leerlingen en personeel, maar niet meer met deze maatregelen”, staat in een open brief van alle directies van de Kortrijkse secundaire scholengroep Rhizo, gericht aan Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). Door het hoge aantal besmettingen met de omikronvariant vinden zij het onhoudbaar om de huidige quarantaineregels nog te volgen. Ook het Guldensporencollege in Kortrijk vraagt naar duidelijke regels.