En of Mathilde cupcakes kan versieren. De jarige Aaron kijkt geamuseerd toe
Volledig scherm
PREMIUM
En of Mathilde cupcakes kan versieren. De jarige Aaron kijkt geamuseerd toe © Henk Deleu

Aaron (6) viert verjaardag met Mathilde: “De koningin kan zo mooi cupcakes versieren”

Rollegem“Koningin Mathilde is een natuurtalent, ik bood haar zelfs een job aan”, knipoogt directeur Geert Verpoest van multi-functioneel centrum De Kindervriend in Rollegem. De koningin kwam er vrijdag kijken hoe kinderen met een mentale beperking er gevarieerde en kwaliteitsvolle zorg krijgen. Voor de jarige Aaron De Mil (6) was het bezoek nóg specialer.

 1. Kortrijk neemt door fietsers meest gevreesde straat onder handen: Rekkemsestraat wordt veiliger en groener
  PREMIUM
  Marke/Kortrijk/Lauwe

  Kortrijk neemt door fietsers meest gevreesde straat onder handen: Rekkemse­straat wordt veiliger en groener

  De Rekkemsestraat in Marke, ruim twee jaar geleden in ons HLN Fietsdossier West-Vlaanderen door fietsers nog tot de onveiligste straat van Kortrijk aangeduid, krijgt eindelijk een herinrichting. “De straat wordt niet alleen veiliger, maar ook mooier en leefbaarder”, zegt schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Axel Weydts (Vooruit). De gefaseerde werken starten komende zomer en duren zo’n vier maanden. We gaan dieper op de plannen in.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.