We kregen een festivalzomer in Kortrijk, ondanks corona. Hier een archieffoto van het festival Alcatraz. Een week later was ook Kamping Kitsch Klub een voltreffer
Volledig scherm
We kregen een festivalzomer in Kortrijk, ondanks corona. Hier een archieffoto van het festival Alcatraz. Een week later was ook Kamping Kitsch Klub een voltreffer © Henk Deleu

31 miljoen keer bedankt! Deze tien Kortrijkse verhalen raakten jullie in 2021 het meest

KortrijkNieuws uit Kortrijk haalde in 2021 weer vaak de voorpagina’s. De HLN-artikels over de Guldensporenstad zijn online ruim 31 miljoen keer gelezen dit jaar, een gelijkaardig cijfer in vergelijking met 2020. Ook 2021 verliep helaas weer moeizaam door de vele coronaperikelen, maar er waren ook veel andere artikels die aandachtig gelezen werden. Op naar een hopelijk vrijer 2022. Maar eerst blikken we nog eens terug op de top tien van meest gelezen HLN-artikels in 2021.

 1. Eline en Zara bouwen bel-etage uit jaren ’60 om tot warm familienest: “Werken zijn zowel online als op tv te volgen”
  PREMIUM

  Eline en Zara bouwen bel-etage uit jaren ’60 om tot warm familie­nest: “Werken zijn zowel online als op tv te volgen”

  Liefst 1,2 miljoen interieurfanaten volgden vorig jaar de verbouwingswerken aan het eerste Sundae Huis in Roeselare. Daarbij vormde Eline Rousseau een Art Deco-woning om tot een gezellige gezinswoning. Deze keer gaat Eline een pand in Kortrijk renoveren. “Samen met onze partners toveren we een bel-etage om tot een moderne woning met een vleugje sixties”, zegt Eline, die hier haar plannen uit de doeken doet.
  Kortrijk
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. MOMSTER met hippe en sexy zwangerschaps- en borstvoedingskledij opent pop-up in Kortrijk: “Met mijn merk blijven vrouwen zichzelf”

  MOMSTER met hippe en sexy zwanger­schaps en borstvoe­dings­kle­dij opent pop-up in Kortrijk: “Met mijn merk blijven vrouwen zichzelf”

  Het nieuwe Belgische zwangerschaps- en borstvoedingskledingmerk MOMSTER opent tot en met 31 mei een pop-up in de Sionstraat 8 in het winkelwandelgebied. Dat is ter hoogte van het winkelcentrum K. “Vrouwen mogen zich ook tijdens hun zwangerschaps- en borstvoedingsperiode hip en sexy kleden. We zorgen er met een doordacht ontwerp en slimme stoffen-keuze voor dat elke MOMSTER-outfit vrouwen op ieder moment van de zwangerschap en daarna perfect past.”
  Kortrijk