Evy Thielens uit Kortessem is de enige Limburgse die geselecteerd is voor de wedstrijd Schoonheidsspecialiste van het Jaar.
Volledig scherm
Evy Thielens uit Kortessem is de enige Limburgse die geselecteerd is voor de wedstrijd Schoonheidsspecialiste van het Jaar. © Mine Dalemans

Evy Thielens is enige Limburgse kandidate voor Schoonheidsspecialiste van het Jaar

De Kortessemse Evy Thielens is de enige Limburgse die geselecteerd is voor de verkiezing van Schoonheidsspecialiste van het Jaar. Met haar beautyatelier Purevy werd ze samen met vijf andere kandidaten uit de rest van Vlaanderen en Brussel geselecteerd uit velen. Op 30 november volgt de awarduitreiking.

 1. De coronacijfers in Kortessem van dinsdag 20 oktober

  De coronacij­fers in Kortessem van dinsdag 20 oktober

  In Kortessem zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 18 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Kortessem op 213 te liggen. Omdat Kortessem meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto