Hammertime online auctions van oldtimer wagens. Zaakvoerder Frédérique Gouverneur.
Volledig scherm
Hammertime online auctions van oldtimer wagens. Zaakvoerder Frédérique Gouverneur. © Benoit De Freine

Collectie van meer dan 100 oldtimers en exclusieve wagens onder de hamer in vierkantshoeve

Het veilinghuis HammerTime verklaart het oldtimerseizoen voor geopend en brengt een collectie van meer dan 100 voertuigen onder de hamer. “Een uitgebreide en gevarieerde collectie”, zo vertelt Frédérique Gouverneur, zaakvoerder van de Limburgse vestiging GT HammerTime in Kortessem. “Van de zéér exclusieve Ferrari California met maar 50.000km op de teller tot een Citroën 2CV uit 1957 afkomstig van de eerste eigenares.”

23 reacties

 • kristof dienieklaagt

  2 jaar geleden
  Ben zelf oldtimer liefhebber en begrijp de zure reacties niet. Ik rij jaarlijks een 2000tal km op landelijke wegen en af en toe hoofdwegen, De Lez regio's zijn in stadskernen waar je met een echte oldtimer liever nt komt... Dus wat is het probleem en geniet van je ritjes
 • Fonske Beys

  2 jaar geleden
  Velen doen hem nu van de hand met alle lage emissie zones die er zijn en nog komen . Een wagen moet met gereden worden, enkel om te poetsen haal je hem niet in huis .
 • Lisette Theunis

  2 jaar geleden
  Met groen in de regering kan je met je oude kar bijna niet meer op straat komen. Je zal elke km zal moeten verantwoorden en betalen. Alles moet eraan geloven voor de groenen behalve bio-verbrandingsovens met mega uitstoot van Co2 en allerhande fijn stof.
 • Rita Ghessaf

  2 jaar geleden
  Werner, het gaat om een hedendaagse Ferrari California. Geen 250 GT California Spider van weleer, die zijn miljoenen waard.
 • patrick morel

  2 jaar geleden
  Mag je binnen 5 jaar daarmee nog de baan op als je ziet hoe gretig ze hier bezig zijn met automobilist pesten.
 1. “Nooit iemand aangezet tot vaccinatie, we bieden het enkel aan”: centrummanager Patrick Laisnez hekelt kritiek en dient ook klacht in
  PREMIUM
  Sint-Truiden

  “Nooit iemand aangezet tot vaccinatie, we bieden het enkel aan”: centrumma­na­ger Patrick Laisnez hekelt kritiek en dient ook klacht in

  “Het vaccinatiecentrum vroeg meermaals om me te laten vaccineren, maar steeds weigerde ik”, zegt burgemeester Veerle Heeren, die spijt heeft dat ze er toch op inging. “Maar we zetten nooit mensen aan tot vaccineren, we bieden het énkel aan", reageert centrummanager Patrick Laisnez. De man vindt de kritiek die het centrum krijgt niet eerlijk.
 2. Nummer over verongelukte vriendin levert Hasseltse dj (32) gouden plaat op: “Draag haar voor altijd in m’n hart”
  Hasselt

  Nummer over verongeluk­te vriendin levert Hasseltse dj (32) gouden plaat op: “Draag haar voor altijd in m’n hart”

  Hasselaar Kenneth Claes (32) – beter bekend als dj en producer Kenn Colt – heeft zijn allereerste gouden plaat in ontvangst mogen nemen met ‘Come Back To Me’. Dat nummer droeg hij drie jaar geleden op aan zijn 22-jarige vriendin Dominique Lousberg, die het leven liet in een zwaar verkeersongeval. “Door dit nummer kan ik het gebeuren een plaats geven”, vertelt hij.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”