Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © RV

Week lang werken aan de Leuvensesteenweg in Kortenberg

KortenbergOp 22 november starten er werken aan de Leuvensesteenweg. Die zijn noodzakelijk om enkele betonvakken te herstellen. Hoewel de weg niet volledig wordt afgesloten, verwacht het gemeentebestuur wel grote verkeershinder. Het einde van de werken is voorzien op 29 november.

 1. Importeurs van bedreigde diersoorten krijgen tot 8 maanden cel: “Apen-, krokodillen- en schildpaddenvlees maar ook de huid van een boa constrictor”
  Zaventem

  Importeurs van bedreigde diersoor­ten krijgen tot 8 maanden cel: “Apen-, krokodil­len en schildpad­den­vlees maar ook de huid van een boa constric­tor”

  Zes personen die vlees en producten van bedreigde diersoorten het land hebben binnengebracht.zijn veroordeeld tot celstraffen tot 8 maanden en geldboetes tot 1.800 euro Het ging om apen-, krokodillen- en schildpaddenvlees maar ook om de huid van een boa constrictor. De drie beklaagden die aanwezig waren verklaarden dat ze niet wisten dat ze iets illegaals hadden gedaan.
 2. Op huizenjacht in... Haacht: “Prijsstijging van Leuven wordt gevolgd, maar nabijheid van drie grote steden is belangrijke troef”
  PREMIUM
  Haacht

  Op huizen­jacht in... Haacht: “Prijsstij­ging van Leuven wordt gevolgd, maar nabijheid van drie grote steden is belangrij­ke troef”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Het Laatste Nieuws gaat elke week op onderzoek. Deze week: Haacht, een gemeente tussen Brussel, Leuven en Mechelen waar zowel jong als oud hun gading kunnen vinden. Lees meer over vastgoed in Vlaams-Brabant in ons dossier.