Het voormalige hotel blijft behouden en zal gerenoveerd worden.
Volledig scherm
Het voormalige hotel blijft behouden en zal gerenoveerd worden. © Robby Dierickx

Voorbereidingswerken bouw 50 appartementen in en rond voormalig hotel Trois Sapins gestart

Langs de Leuvensesteenweg in Kortenberg zijn de voorbereidende werken voor de bouw van vijftig appartementen en enkele commerciële ruimtes op de site van het voormalige hotel Trois Sapins gestart. Zo werden de bomen rond het hotel de voorbije dagen gekapt.

0 reacties

 1. Op huizenjacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaarder dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”
  PREMIUM
  Leuven/Wilsele

  Op huizen­jacht in... Wilsele: “Dit deel is net dat tikje betaalbaar­der dan Leuven, waardoor het heel wat jonge gezinnen met kinderen aantrekt”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Wilsele bij Leuven. “Het is net een verloren hoek die onontdekt is. Maar het is er fantastisch vertoeven.”
 2. Zo VeloVeilig is Kortenberg: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Kortenberg

  Zo VeloVeilig is Kortenberg: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Kortenberg hebben 60 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.