Het voormalige hotel blijft behouden en zal gerenoveerd worden.
Volledig scherm
Het voormalige hotel blijft behouden en zal gerenoveerd worden. © Robby Dierickx

Voorbereidingswerken bouw 50 appartementen in en rond voormalig hotel Trois Sapins gestart

Langs de Leuvensesteenweg in Kortenberg zijn de voorbereidende werken voor de bouw van vijftig appartementen en enkele commerciële ruimtes op de site van het voormalige hotel Trois Sapins gestart. Zo werden de bomen rond het hotel de voorbije dagen gekapt.

0 reacties

 1. Politierechter in Leuven niet akkoord met beslissing in kortgeding over coronamaatregelen: “Precies of ik zou al die tijd onwettig gesanctioneerd hebben”
  PREMIUM
  Leuven

  Politie­rech­ter in Leuven niet akkoord met beslissing in kortgeding over coronamaat­re­ge­len: “Precies of ik zou al die tijd onwettig gesanctio­neerd hebben”

  Leuvense politierechter Cindy Van Dijck fronst de wenkbrauwen bij de hoerastemming waarin velen verkeerden na de uitspraak van de kortgedingrechter in Brussel gisteren. Die maakte komaf met de huidige coronamaatregelen, omdat die wettelijk niet gestoeld zouden zijn. “Precies of ik en mijn collega’s zouden al die tijd onwettig gesanctioneerd hebben.”
 2. Ingrijpende werken moeten Mechelsesteenweg veiliger maken, maar daar zijn 29 onteigeningen voor nodig
  PREMIUM
  Herent

  Ingrijpen­de werken moeten Mechelse­steen­weg veiliger maken, maar daar zijn 29 onteigenin­gen voor nodig

  De gemeente Herent en het Agentschap Wegen en Verkeer zullen samen de Mechelsesteenweg veiliger maken voor fietsers. Zo komen er langs de gewestweg onder meer vrijliggende fietspaden. Maar er komt tegenkanting. Enkele bewoners, van wie het perceel mogelijk wordt onteigend, hebben intussen een protestbrief geschreven. “Er is blijkbaar geen enkele inbreng van ons mogelijk.”
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!