Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Vanaf woensdag extra prik voor risicopatiënten

Kortenberg/Herent/BertemIn vaccinatiecentrum Colomba in Kortenberg worden vanaf woensdag risicopatiënten voor een derde keer gevaccineerd. Het gaat om personen vanaf 12 jaar met een verminderde immuniteit, veroorzaakt door een bepaalde aandoening of door een behandeling.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Inbrekers keilen colaflesjes tegen de grond
  HERENT

  Inbrekers keilen colafles­jes tegen de grond

  In sport- en ontspanningscentrum De Warot in Herent is vorige week woensdagnacht ingebroken. Een ruit in het centrum langs de Warotstraat werd vernield om binnen te geraken. De inbrekers namen lege flesjes Cola uit een bak om ze vervolgens stuk te gooien in het lokaal. Het centrum doet een oproep naar getuigen of tips. Wie denkt te kunnen helpen of iets meer te weten, mag contact opnemen met de politiezone HerKo (Herent-Kortenberg).