De politie nam twee verdachten mee voor verhoor en verder onderzoek.
Volledig scherm
De politie nam twee verdachten mee voor verhoor en verder onderzoek. © Robby Dierickx

Vader en zoon zijn hangjongeren beu en schrikken hen af met vogelafweerkanon

MeerbeekIn de Louis Andriesstraat in Meerbeek (Kortenberg) is een dispuut tussen enkele jongeren en een landbouwersgezin volledig uit de hand gelopen. De vader en de zoon van het gezin waren de jongeren beu en vonden er niets beters op dan hen te beschieten met een kanon om vogels af te schrikken. Ook twee agenten moesten het daarna nog bekopen.

 1. Zeker 400 vluchtelingen in gekraakt kantoorgebouw, buurtbewoners ongerust: “Mijn voordeur blijft nu zelfs overdag op slot”
  PREMIUM
  Sint-Stevens-Woluwe

  Zeker 400 vluchtelin­gen in gekraakt kantoorge­bouw, buurtbewo­ners ongerust: “Mijn voordeur blijft nu zelfs overdag op slot”

  De bewoners van een appartementsgebouw langs het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe zijn ongerust nu een kantoorgebouw in hun buurt door zowat 400 vluchtelingen gekraakt werd. Meerdere vluchtelingen vroegen de bewoners al of ze hun kleren in het pand mogen wassen. “Ik raad iedereen aan om ’s avonds binnen te blijven”, klinkt het. Ondertussen is wel beslist dat de krakers het gebouw volgende week vrijdag moeten verlaten.
 2. Alles wat u moet weten over de heraanleg van het gevaarlijk kruispunt waar Familie-actrice zwaargewond raakte: vanaf maandag aanzienlijke hinder door werken
  PREMIUM
  Steenokkerzeel

  Alles wat u moet weten over de heraanleg van het gevaarlijk kruispunt waar Familie-actrice zwaarge­wond raakte: vanaf maandag aanzienlij­ke hinder door werken

  Maandag start het Agentschap Wegen en Verkeer met werken op het kruispunt van de Haachtsesteenweg met de Tervuursesteenweg in Steenokkerzeel. Dat kruispunt, waar voormalig Familie-actrice Silvia Claes drie jaar geleden zwaargewond geraakte, wordt eindelijk conflictvrij gemaakt. Wegen en Verkeer waarschuwt wel voor aanzienlijke hinder tot de tweede helft van januari. Een overzicht.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.