Het vaccinatiecentrum Colomba in Kortenberg.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum Colomba in Kortenberg. © BELGA

Vaccinatiecentrum kan op 15, 16 en 17 juli al vervroegde tweede prik met AstraZeneca zetten

Kortenberg/Herent/BertemOp donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 juli kunnen inwoners van Kortenberg, Herent en Bertem al een vervroegde tweede prik met het AstraZeneca-vaccin krijgen. Dat is te danken aan het feit dat het vaccinatiecentrum proactief al een vaccinatielijst voor die vervroegde prik liet aanleggen.

  1. Agressieve passagier weigert mondmasker te dragen en bedreigt stewardess: “Ik zal met enkele vrienden en wat kalasjnikovs wel eens langskomen”
    Zaventem

    Agressieve passagier weigert mondmasker te dragen en bedreigt stewardess: “Ik zal met enkele vrienden en wat kalasjnik­ovs wel eens langskomen”

    Een man die het bijzonder bont had gemaakt op een vlucht van Brussels Airlines is veroordeeld tot 6 maanden cel. Niet alleen had de man de hele vlucht lang geweigerd zijn mondmasker te dragen, hij had het boordpersoneel ook bekogeld en bedreigd. “Ik had vliegangst en herinner me niets meer. Normaal gezien ben ik nooit agressief”, klonk het bij de behandeling van het dossier nog tegen de rechter.