Het vaccinatiecentrum in Kortenberg.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in Kortenberg. © Vertommen

Vaccinatiecentrum Colomba opent toch één dag in sluitingsweek: “2.200 extra coronaprikken in kerstvakantie”

Kortenberg/Herent/BertemEr zal tussen Kerstmis en Nieuwjaar dan toch gevaccineerd worden in vaccinatiecentrum Colomba in Kortenberg. Eén dag althans, want op donderdag 30 december opent het centrum uitzonderlijk de deuren. “In de kerstvakantie kunnen we 2.200 mensen extra vaccineren”, zegt burgemeester Alexandra Thienpont.

 1. Bestuurster raakt gewond nadat voertuig vuur vat op parking

  Bestuur­ster raakt gewond nadat voertuig vuur vat op parking

  Langs de Leuvensesteenweg in Kortenberg heeft een voertuig om nog onduidelijke reden vuur gevat, vlak bij dierenartspraktijk Akuut. De hulpdiensten werden verwittigd en de brandweer kreeg het vuur onder controle, maar het voertuig brandde uit. De bestuurster raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand is momenteel nog onduidelijk. Het doorgaand verkeer liep omwille van de interventie vertraging op.
  Kortenberg
 2. 20 ploegen strijden om beker van The Airport Community: “Samen op deze dag iets moois opbouwen”
  PREMIUM

  20 ploegen strijden om beker van The Airport Community: “Samen op deze dag iets moois opbouwen”

  The Airport Community werd in de nasleep van de aanslagen in Zaventem en Brussel opgericht. De organisatie wil in de luchthavengemeenschap een positieve reactie zijn op zinloos geweld. Op de 7e verjaardag van de aanslagen blies The Airport Community verzamelen op de terreinen van KV Woluwe-Zaventem. Met Brussels Airport op de achtergrond speelden 20 ploegen een recreatief voetbaltornooi.
  Zaventem