De correctionele rechtbank in Leuven.
Volledig scherm
De correctionele rechtbank in Leuven. © KAR

Tot 18 maanden cel voor handel in drugs

De correctionele rechtbank van Leuven heeft acht beklaagden veroordeeld tot celstraffen tot achttien maanden voor drugshandel.

0 reacties

 1. Eerstelijnszone gaat openluchtfilms vertonen om jongeren hart onder de riem te steken: “Een op drie geeft aan regelmatig ongelukkig te zijn”
  KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST/MACHELEN/VILVOORDE

  Eerste­lijns­zo­ne gaat openlucht­films vertonen om jongeren hart onder de riem te steken: “Een op drie geeft aan regelmatig ongelukkig te zijn”

  Een film om even alle (corona)zorgen te vergeten. Eerstelijnszone BraVio plant vijf avonden met openluchtvertoningen waar 12 tot 24-jarigen kunnen komen genieten van een filmavond. Het initiatief komt er na een online bevraging bij deze doelgroep. Een op drie geeft aan regelmatig ongelukkig te zijn.
 2. Pennenhuis Arteel sloot deuren in Leuven maar Arteel Group in Herent neemt hoge vlucht dankzij corona: “Omzet is gestegen met liefst 67,5%”
  PREMIUM
  Leuven/Herent

  Pennenhuis Arteel sloot deuren in Leuven maar Arteel Group in Herent neemt hoge vlucht dankzij corona: “Omzet is gestegen met liefst 67,5%”

  Door de coronacrisis valt er veel zwarte sneeuw maar er zijn uiteraard ook bedrijven die profiteren van de coronamaatregelen. HR-bedrijf Arteel Group uit Herent behoort tot die tweede categorie en dat heeft het familiebedrijf te danken aan telewerken. “Concreet gaat het dan bijvoorbeeld om geschenken voor werknemers. Veel bedrijven willen hun personeelsleden laten voelen dat ze de belangrijkste mensen ter wereld zijn”, vertelt Nathalie Arteel, co-CEO van Arteel Group.
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Rekenfoutje: wielertoerist Wim (42) rijdt Sigarenberg 239 in plaats van 240 keer op: “Maar ik heb het record toch op zak”
  PREMIUM
  Erps-Kwerps/Winksele

  Rekenfout­je: wielertoe­rist Wim (42) rijdt Sigaren­berg 239 in plaats van 240 keer op: “Maar ik heb het record toch op zak”

  240 keer wilde wielertoerist Wim Claessens (42) uit Erps-Kwerps de Sigarenberg in Winksele beklimmen om het record – goed voor 239 beklimmingen – van topduatleet Seppe Odeyn (34) te breken, maar zaterdag bleek na afloop dat hij zich mistelde en de berg ‘slechts’ 239 keer klein gekregen had. En toch mag hij zich de nieuwe recordhouder noemen. “Hopelijk gunt Seppe me die titel nu even (lacht).”