Op dit braakliggend terrein in de Noodbosweg in Kortenberg moet in de toekomst een nieuw sportcomplex komen.
Volledig scherm
Op dit braakliggend terrein in de Noodbosweg in Kortenberg moet in de toekomst een nieuw sportcomplex komen. © Vertommen

Nieuw sportcomplex vlak bij recyclagepark? Studie wijst Noodbosweg als beste locatie aan

KortenbergAls de gemeenteraad het licht maandagavond op groen zet, dan is de kans bijzonder groot dat Kortenbergenaren in de toekomst op een gloednieuw sportcomplex vlak bij het recyclagepark kunnen sporten. Uit een haalbaarheidsstudie blijkt immers dat de Noodbosweg de meest geschikte locatie is om een sportcomplex te bouwen. Onder meer tennis, gevechtssporten en basketbal zouden er onderdak moeten krijgen.

 1. 21-jarige onder invloed achter stuur betrapt met fles lachgas en ballonnen

  21-jarige onder invloed achter stuur betrapt met fles lachgas en ballonnen

  Een 21-jarige bestuurder uit Herent is donderdagavond op de Tervuursevest betrapt met een glas te veel op. In zijn wagen troffen agenten een fles lachgas aan en meerdere ballonnen om het gas te inhaleren. De twintiger werd uit het verkeer geplukt omdat hij moeite had met recht te rijden. De alcoholtest bleek positief. De fles lachgas werd in beslag genomen en er werd een proces-verbaal opgesteld. Ook een 31-jarige man uit Kessel-Lo liep tegen de lamp donderdagavond. Hij werd omstreeks middernacht gecontroleerd op de Koning Albertlaan. Na een positieve ademtest moest hij zijn voertuig aan de kant laten staan.
 2. Bjorn (40) belandt per toeval met luchtballon boven Brussels Airport: “Unieke ervaring, mét toestemming”
  PREMIUM
  Zaventem/Sint-Niklaas

  Bjorn (40) belandt per toeval met luchtbal­lon boven Brussels Airport: “Unieke ervaring, mét toestem­ming”

  Hij wilde zondagochtend van Waasmunster naar de sneeuw in Bastogne varen met zijn luchtballon, maar de wind blies Bjorn Van Haver (40) uit Sint-Niklaas boven de luchthaven van Zaventem. Hoewel Brussels Airport normaal een verboden zone is, kreeg hij uitzonderlijk groen licht om boven de start- en landingsbanen te varen. “Dit maak je als ballonvaarder waarschijnlijk maar één keer in je leven mee”, klinkt het.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"