Marcel H. voor de rechtbank in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel H. voor de rechtbank in Leuven. © Vertommen

Na bedreigingen aan Bart Somers en Tim Pauwels viseert zestiger nu ook Geert Meyfroidt: “Vrije meningsuiting is voor mij heel belangrijk”

KORTENBERG/MECHELEN/LEUVENZelfs nadat hij correctioneel terechtstond voor het bedreigen van Vlaams minister Bart Somers (Open Vld) en VRT-gezicht Tim Pauwels, kon Marcel H. het niet laten om ook intensivist Geert Meyfroidt te bedreigen. Omdat de man uit Kortenberg elke medewerking weigert, werden de twee rechtszaken noodgedwongen uitgesteld.

  1. Zeker 400 vluchtelingen in gekraakt kantoorgebouw, buurtbewoners ongerust: “Mijn voordeur blijft nu zelfs overdag op slot”
    PREMIUM
    Sint-Stevens-Woluwe

    Zeker 400 vluchtelin­gen in gekraakt kantoorge­bouw, buurtbewo­ners ongerust: “Mijn voordeur blijft nu zelfs overdag op slot”

    De bewoners van een appartementsgebouw langs het Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe zijn ongerust nu een kantoorgebouw in hun buurt door zowat 400 vluchtelingen gekraakt werd. Meerdere vluchtelingen vroegen de bewoners al of ze hun kleren in het pand mogen wassen. “Ik raad iedereen aan om ’s avonds binnen te blijven”, klinkt het. Ondertussen is wel beslist dat de krakers het gebouw volgende week vrijdag moeten verlaten.