De vrijwilligers in het vaccinatiecentrum van Kortenberg hielden een minuut stilte.
Volledig scherm
De vrijwilligers in het vaccinatiecentrum van Kortenberg hielden een minuut stilte. © Robby Dierickx

Minuut lang geen prikjes in vaccinatiecentrum Colomba: vrijwilligers houden eerbetoon voor slachtoffers noodweer

KortenbergWie dinsdagmiddag rond 12 uur in vaccinatiecentrum Colomba in Kortenberg ingeënt moest worden, moest even wachten, want alle vaccinaties stonden even on-hold omdat ook de vrijwilligers deelnamen aan de minuut stilte voor de slachtoffers van de overstromingen van vorige week.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Zussen die papa aan kanker verloren, organiseren loopevenement ten voordele van kankeronderzoek
  Sint-Stevens-Woluwe/Kortenberg

  Zussen die papa aan kanker verloren, organise­ren loopevene­ment ten voordele van kankeron­der­zoek

  Drie zussen die hun papa in 2019 aan keelkanker verloren, organiseren op 17 oktober een loopevenement in Kortenberg waarmee ze de Stichting tegen Kanker willen steunen. Lana, Yelka en Chloë Ockerman doen dat met hun vzw Chemotivé, waarmee ze eerder ook al geld inzamelden voor het kankeronderzoek. Voor het loopevenement krijgen ze de steun van de Businessclub van Kortenberg.