Het 17-jarig meisje liep door de Lelieboomgaardenstraat naar de Kasteelstraat. Daar werd zij uiteindelijk gevonden door een koppel. Zij verwittigden de politie.
Volledig scherm
Het 17-jarig meisje liep door de Lelieboomgaardenstraat naar de Kasteelstraat. Daar werd zij uiteindelijk gevonden door een koppel. Zij verwittigden de politie. © Vertommen

Man snijdt kleren van 17-jarige jogster open in Erps-Kwerps

Een 17-jarig meisje uit Erps-Kwerps was zondagavond rustig aan het joggen, toen ze op haar weg een man met foute bedoelingen kruiste. Hij viel het meisje aan langs achter, bedreigde haar met een mes en sneed haar kleren open. Het slachtoffer verweerde zich dapper en de man liep weg. 

80 reacties

 • Elisa deJong

  2 jaar geleden
  In dit geval mag je diep dankb zijn dat je nog leeft
 • SERGE VOERMANTROUW

  2 jaar geleden
  Verschrikkelijk. Sterkte voor dat meisje. Dat ze alles goed mag verwerken.
 • louis pippers

  2 jaar geleden
  Als hij wordt opgepakt zal hij weer even rap vrij rond lopen bij gebrek aan bewijzen spoedig herstel voor dit meisje
 • Hilde De Langhe

  2 jaar geleden
  dit bericht is eigenlijk heel erg belangrijk en komt redelijk snel bij de bijberichten vind ik, jullie focus zit blijkbaar elders
 • Viviane Loosveldt

  2 jaar geleden
  Welk een zot is dat nu weer? Hopelijk loopt het een of andere keer niet faliekant af!?
 1. “Iemand die gereanimeerd moet worden, kan je toch geen 2 minuten laten wachten?”: noodcentrale 112 Vlaams-Brabant slaakt noodkreet door personeelstekort
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  “Iemand die gereani­meerd moet worden, kan je toch geen 2 minuten laten wachten?”: noodcentra­le 112 Vlaams-Bra­bant slaakt noodkreet door personeels­te­kort

  “De angst dat we een burger in nood niet op tijd kunnen helpen omdat we met veel te weinig volk zijn en de werkdruk te hoog is, is verstikkend.” Bij de noodcentrale 112 Vlaams-Brabant trekt men aan de alarmbel nu de dienst onophoudelijk onderbemand is. “Allemaal het gevolg van het extra werk waarmee men ons opzadelt”, zegt ACOD-vakbondsafgevaardigde Ann Vancutsem, die een oplossing vraagt.
 2. Op huizenjacht in... Ternat: “Wonen in instapklare woning naast Madame Marianne? Dat kost je al snel 450.000 euro”
  PREMIUM
  Ternat
  1

  Op huizen­jacht in... Ternat: “Wonen in instapkla­re woning naast Madame Marianne? Dat kost je al snel 450.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Ternat. De thuisgemeente van de populaire Eén-soap Thuis, een landelijke gemeente met een bruisend verenigingsleven nabij Brussel. Kris Baele van Immo Expert neemt ons op sleeptouw.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Week van de Friet: de acht charmantste frietbarakjes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”
  PREMIUM
  Regio

  Week van de Friet: de acht charmant­ste frietbarak­jes in Leuven en het Hageland: “Je hebt mensen zien opgroeien, dat is mooi om te zien”

  Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. En waarom niet eens bij een authentieke frietbarak? Vroeger was de tel niet bij te houden, maar in de loop van de jaren zijn ze bijna allemaal uit het straatbeeld verdwenen. Wij gingen op pad en vonden nog enkele charmantje frietbarakjes in Leuven en het Hageland.