De komende weken leren 450 leerlingen bij Vlaams-Brabantse fruitbedrijven hoe ze appels moeten plukken.
Volledig scherm
De komende weken leren 450 leerlingen bij Vlaams-Brabantse fruitbedrijven hoe ze appels moeten plukken. © Provincie Vlaams-Brabant

Leerlingen De Boemerang leren appels plukken tijdens ‘Plukvers van de pers’

Meerbeek/BierbeekDe leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van gemeenteschool De Boemerang uit Meerbeek hebben donderdag geleerd hoe ze appels moeten plukken. Ze deden dat bij fruitbedrijf Van der Velpen in Bierbeek in het kader van het project ‘Plukvers van de pers’.

  1. Massa volk neemt afscheid van graag geziene Joris Minnoye (32): “Je was puur entertainment, maar ook onze rots in de branding”
    PREMIUM
    Herent

    Massa volk neemt afscheid van graag geziene Joris Minnoye (32): “Je was puur entertain­ment, maar ook onze rots in de branding”

    Familie en vrienden namen vandaag afscheid van Joris Minnoye (32). De sympathieke duizendpoot met een eigen tuinbedrijf, overleed vorige week zaterdag op tragische wijze in Herent, toen hij gekneld raakte onder een container. Dat gebeurde op een stuk grond waar hij zijn jeugd had doorgebracht. “Breek het kot niet af, daarboven”, luidde het. Ook zijn vriendin nam het woord.